<>Maria Sanni

Blogg

PROM

22.05.2013 @ 14:23

Vi hadde en "party buss" som vi kjørte til ballet. Vi var 18 stykk som dro sammen. Han i hvit dress var daten min, haha. Han ga meg en sånn rose til å ha på hånde, det var hyggelig. 


Melanie og Andrea. Ja, vi gjør oss til. Unskyld mormor. 

Andrea, Nodo, MelanieMelanie, Juliana og meg

Før ballet så dro jeg og fikset håret og sminke. Håret ble kjempe stygt så jeg ble sint og fikset det selv. Håpløst. Så dro jeg til Melanie, deretter til bussen også på Ballet. Det var helt ålreit, musikkern var dårlig, men det gikk fint. Var veldig fint pyntet og alle var kjempe fine. 

..

02.05.2013 @ 05:16

M A I


fått en ny liten kjæreste. Vi pleier å se på tomastoget, så nå kan jeg alle navnene på togene og hele historie. kjekt å kunne. 

I helgen skal jeg på ball, jeg er jo ikke så glad i ball, men håper det blir bra. Alle styrer så masse og de har snakket om det siden jul. Blirt sikkert et styr. Neida. Har glemt å ta bilder i det siste så dette var alt for denne gang. 

13.04.2013

13.04.2013 @ 17:25

1 3 .  A p r i l Siden sist har jeg vært i galviston på ferie, det er en øy utenfor texas. Der var vi på NASA, badet i havet som var møkkkaldt, titta rundt og spiste på resturanter. Jeg fikk ha med meg noen så jeg tok med Melanie, wihu. Vi badet også i et sånt varmt boblebad på hotellet. Min vsøss var også med men hun liker å være med seg selv :-) Jeg hadde med kameraet, så har egentlig mange bilder men de funker ikke nå, siden det klikka. Har også vunnet serien i fotball og startet på friidrett, formen er helt latterlig dårlig så min 3000 m tid som pleide å være på 11 min er nå på 15. Det var flaut og jeg ble sint. Har også spilt minigolf, var god. Litt hvertfall. Gjort meget masse egentlig så bare legger med noen bilder. Alle og en hver har hatt bursdag så jeg lagde cupcakes til min vmor som ble 70. 


sååå søt unge, han sier navnet mitt så søtt. meget fornøyd med kakene mine er han også. 
Marie ble 18, så da var det bursdagsfeiring der også. Hun fikk gavekort på starbucks og bodylotion av meg, ville egentlig ha pakka selv.

Lorena hadde bursdag. Fikk forresten cowboyboots til bursdagen min. De koster 1000 kr, skal bruke de hver dag hjemme. Fikk cowboy shorts til en million også

Fikk brus til bursdag av Jerika siden vi aldri har det her. Ble sååå glad, men nå er det tomt. Hun hadde pakket det inn i Justin Bieber papir, haha ikke spør meg hva som er galt med henne, for jeg vet ikke. 

19.03.2013

26.03.2013 @ 02:43

H a w a i i   2pene andrea da 
litt flere bilder fra hawaii, kommer noen til også serere. hehe har så mange bilder. hvertfall vi dro til et sted som heter pearl harbor som er et sted som ble bomba under vietnam krigen eller hva det var, husker ikke. hvertfall så film der, var inni en ubåt og var på minnes markeringen etter noen båter som sank. Ellers var vi på båt tur og surfa mye. 

.

09.03.2013 @ 17:16

H a w a i i

 

Kom frem til Hawaii og møtte verdens beste Madeleine, det var såå godt å se henne og jeg felte en gledeståre. Vi kom frem til der vi skulle bo og fikk slike kjeder som jeg ikke husker hva heter. De er laget av ekte blomster. Så reiste vi rundt hele øya med bussen. Vi så mange fine strender, et sted de dyrker ananas, et annet rart sted hvor vi fikk smake kokkosnøttdrink (æsj), vi så en utdødd vulkan, en av de beste surfestedene i verden og vi kjøpte shaved is. Jeg mista min på bakken. Vi titta også litt i butikker. Det var ikke så fint vær på førsten, men det gikk fort over. Vi var meget bleke de første dagene, men det gikk over fort det også. 

  

Vi var mye med disse guttene. Vi måtte kjøpe lunch selv hver dag så spiste litt rundt på forskjellige steder. Hawaii har også Amerikas nest størte kjøpesenter så vi dro dit. Der spiste vi på Forest Gump resturant, det var gøy. Handlet nesten ingen ting og senteret var egentlig litt skuffende. Var for de med litt mer penger enn meg, hehe. Bilde med mange folk på er alle utvekslingsstudentene på gruppen vår. Den ene dagen gikk vi opp et fjell hvor vi kunne se utover Hawaii, det var fint. Kommer mere senere..

 

 

 
05.03.2013

05.03.2013 @ 05:29

Happy Birthday amy 

 


 

Gratulerer med dagen verdensbeste Madeleine. Du fortjener en super dag og det håper jeg du har hatt. Love you. Savner deg, selv om det bare er noen dager siden vi så hverandre. nussnuss20.02.2013

20.02.2013 @ 05:47

Be my valentine 


 

  


 


 

Fant ut at valentine er ganske hyggelig, fikk fire gaver og kort og jeg ble glad. koselig. Ellers har jeg laget kaker med disse jentene, spist middag med fotball laget tre ganger. Hatt mere besøk og overnattet hos denne jenta på det nederste bildet, hun lagde italiensk mat til meg og det er det beste jeg har smakt. Etter mormor og morfar sine retter selvfølgelig. Fant også en uteligger, søt. Bamsen har jeg døpt Katt. I dag har jeg stresset livet av meg, som jeg gjorde litt forige uke også. Måtte ta 7 tester i dag siden jeg måtte ta alle for denne og neste uke, for i morgen reiser jeg til Hawaii. Gleder meg veldig veldig mye. 10 timer med fly blir også gøy. Det minner meg på at jeg må laste ned musikk. adjø

.

11.02.2013 @ 04:10

Nytt år, nye muligheter

 

Long time, no see. Skal skrive litt for fansa. Vel har jo ikke skrevet noe på en stund så husker ikke alt jeg har gjort, ikke det at jeg har gjort så mye. Har hvertfall vært på hockey kamp, basketball college kamp og high school kamp, shoppa litt, vært på noen kinoer, vært på kjøpesenteret og trent. Ja, vi hadde trening hver dag i juleferien klokka 10 om morran. Har også starta med fotballkamper. har vunnet 6-0, 5-1 og 8-0, jeg scorte!!!! Vi har en regel at det ikke er lov å score mer enn seks mål, vi trenger jo ikke ydmyke det andre laget. så når vi har scort seks mål skal vi bare sende pasninger, latterlig.

 hadde også overnattings gjester og overnattet hos ei på laget med resten av laget. det er det sykeste huset jeg har sett, 8 bad, bar, stort baseng, "mediarom", stamp osv. Vi fikk pizza til middag, is til kveldsmat og donuts til frokost, jeg klaget ikke. tok noen bilder i huset, hehe. sikkert kjett å ha det rommet med eget bad... også har jeg vært på to julefester eller hva det heter med to forskjellige fotballlag. var også på six flags, men det er litt lenge siden egentlig. det var veldig gøy. 

 


Er en evighet siden jeg startet dette innlegget, så nå har jeg gjort enda mer. men bare legger ut noen bilder. Vaska og klippet denne sauen og gjorde den klar til utstilling, etter tre timer var jeg lei så noen andre tok over. Var på bowling og hadde overnatting av mange jenter. Vært på flere kamper og fotball laget mitt vant en turnering. 


maten jeg kjøper på skolen er sååå god, må alltid kjøpe dobbel. koster 15 kr så gjlr ikkeno. nam. også lagde jeg pepperkakehus, er litt lenge siden. Kjempe fint er det også, var ikke så gøy å lage det så lagde det litt og litt over en uke, hehe. Også har jeg fått så fine tegninger av verdens beste Frida, tusen takk <3 En dag hadde vi mørkehjemsel av alle ting i skogen, var sikker på at vi skulle bli spist av en slange, men overlevde det også. var også på en kino som var meget bra, lo masse. Også har jeg vært på stock show tre dager, er dyreshow og rodeo ogslikt. jobbet der en dag og bare var der de to andre. Var der med vilt liv klassen min og med vfolka. Passet på barn den ene dagen de var sååå søte. legger ut bilder av det senere. legger ut mer senere, må laste inn flere bilder på pcen. adjø. 
 

 

...

26.01.2013 @ 05:24


Hei. I morgen skal jeg skrive hva jeg har gjort i det siste, er så trøtt og sliten nå. Dro på skolen halv 8 og kom hjem halv 10. Tipper alle bloggfansa er dødssure for å ikke fått noen oppdatering av favorittbloggeren, men er jo et slikt travelt kvinnemenneske veit du. Denne uken har jeg hatt så mye å gjøre, gøy wiii. I morgen skal jeg opp litt tidlig eller klokken 10 da, men hvertfall for å dra på et SVÆRT kjøpesenter for å handle bursdagsgaver til alle 18 års gammle jenter i norges land og kanskje noe til meg selv. og min kjære bor. Ei jente så på bilde av deg (emil) på mobilen og syns du var så kjekk, så budskapet spredde seg og nå syns alle du er sååå kjekk, og ser ut som en modell. Og alle vil være kjærsten din og gifte seg med deg, men jeg sier at du er opptatt. ikke bli flau nå, hihi. God natt--

26.12.2012 @ 06:52

Merry christmas


 

Jeg hadde en overraskende fin juleaften. Mange utvekslingselever har sagt at det er den dagen de savner hjemme mest, men jeg savna det bare litt. Skulle selvfølgelig ønske at jeg kunne vært hjemme å feiret med familien, men det kan jeg gjøre resten av livet mitt. Det er bare ett år jeg får feiret her.

Jeg har alltid julestemning og dette året var intet unntak. Våken grytidlig og lagde meg Toro grønnsaksuppe, NAM. Vi gjorde ikke noe hele dagen, men på kvelden reiste vi i kirka og etter det åpnet vi pakker. Jeg fikk veldig mye fint og ble så glad for pakkene jeg fikk fra Norge. Jeg trodde jo vi skulle ha julemiddag på kvelden, men tok feil. Toro grønnsaksuppe ble årets julemiddag på meg, men jeg klager ikke for godt var det.

 I dag derimot dro vi bort å spiste middag til frokost og fikk enda flere pakker. Resten av dagen har jeg brukt på å slappe av og lage pepperkakehus. Ja det stemmer, jeg lager huset etter juleaften, jula varer helt til påske så det funker! God jul alle fine mennesker hjemme. 

-

24.12.2012 @ 03:40

Dagen før dagen 

 

I dag er det dagen før den store dagen, det er julelys over alt og jeg elsker det! Noen steder er det lys som går I takt med musikken på radioen. Da star det en plakat med radiokanalen du må skru på i bilen.

 I dag har vi hatt juleselskap med mange folk så jeg har vasket rommet, bakt og dekket bord så det skulle være klart til jul. Rakk også en liten treningstur. Vi startet med å spise mat og deretter hadde vi pakke leken. Jeg startet med å få en blu-ray DVD spiller, men så er det slik at man kan stjele så noen tok den. Deretter fikk jeg et sett til å bake Cake Pops, det likte jeg veldig godt og fikk beholde det. Skal vise bilde senere. Nå har vi fikset neglene våre og lagd kakao. Fikk også en pakke av ei søt dame så jeg skal huske henne når jeg drar hjem. Dette har vært en hyggelig dag!  

-

18.12.2012 @ 05:09

2013 Holidays

 

 

<3  Hawaii <3  New York <3  Rhodos <3  Kypros

 

-

14.12.2012 @ 05:16

Tre måneder

 

 I dag er det tre måneder til jeg er 18 år. Til min 18 års dag ønsker jeg meg at dere (mor og far)
innreder klesskapet mitt med pax garderobe fra IKEA. Sender dere bilde. Så nå har dere kjempe lang tid på dere, hurra!
Bildene er fra thanksgiving.

-

13.12.2012 @ 04:45

 

Shoe addiction

 


 

Min elskede pc datt ned 30 cm på et teppe og bestemte seg for å aldri våkne igjen. Dro derfor til apple som brukte tre uker istedet for tre dager som de sa det ville ta å fikse den. Det kostet meg to tusen kroner. Kjempebra jobba. Har ikke hatt stort å gjøre siden jeg ikke får lov å være med folk i ukedagene med mindre det er noe spesielt. Har for det meste lagt meg til å sove i 8 tiden eller tatt bilder. Tror pappa ville kalt det hobbyproblemer og det er jeg helt enig i. Orker ikke fortelle hva jeg har gjort siden hjernen min er innstilt på å sove klokken 8 og nå er klokken halv 10, med andre ord; den fungerer ikke. Sikkert ikke stort å fortelle uansett. Jeg savner livet mitt og i dag er det 175 dager til mami og mormor redder meg og jeg får det tilbake. Det går sikkert fort, tulla. Nå skal jeg legge ut noen av bildene jeg har tatt av skoene mine, siden jeg har nye sko og jeg er veldig glad i dem. 


................................................................................................................................

20.11.2012 @ 02:11

 Gratulerer med dagen var verdens beste mor og verdens beste Oda. Håper dere hadde en flott dag. Jeg savner dere!
Ett år til du er 18, gleder meg!

 

 

 

marked

13.11.2012 @ 05:22

Dro med min vmor og vsøster på julemarked, der folk selger ting de har laget, for å se om vi fant noe fint. Fant mange fine kort, men ikke så mye annet. Vsøss og jeg ble ferdig med alle de 180 bodene på en time, men ikke tro vmor var ferdig. Vi trodde vi brukte god tid, men tydeligvis ikke god nok. Vmor liker å snakke med alle og se på alle tingene leeeenge. Så vi ble sittende i to og en halv time å vente på henne. Hun stresset overhodet ikke over at noen venter på henne og prøver ikke å være rask, haha. Var heldigvis noe hun måtte rekke tilslutt, så vi endelig kunne dra. 

 

japan

04.11.2012 @ 06:45

I dag har jeg vært i Japan, der var det meget vakkert. Der så jeg bilen jeg skal ha når jeg får førekort, den var hvertfall vakker. Mata fiskene og tok tusen bilder. Etter det dro vi på en fiskeresturant, noe de kunne sagt i fra for der lukta det sykt fisk. Er allergisk. Neste gang bringer jeg neseklype.

 

 

 

 

 


 

 

 

homecoming

25.10.2012 @ 03:25

 

Forige uke var det homecoming og spirit week, altså det er tema dager hver dag. var the 80´s, dyremønster, superhelter osv. Var ca tre stykk på hele skolen som brydde seg og kledde seg ut. Tjohei. Hele skolen var pynta da hvertfall, det var da noe. På fredagen var det parade, pep rally som er sånn show med dansere, cheerleadere og band, også kåring av prins og prinsesse ogsånt. Det var gøy. På kvelden var det football game, vi tapte som alltid! også var det dansen for de som dro på den. Er nesten ingen som drar på dansen heller. De yngeste på skolen drar, men det er ikke meg. 

 

  meg mor 

HUNTER

24.10.2012 @ 04:32

H U N T E R

 Vært på jakt, eller gikk litt rundt mens de andre var på jakt og da de kom tilbake kutta vi opp rådyrene dems og tok ut maten. Rådyrene var søte, men jeg liker de bedre når de lever. Det var ikke ekkelt, men det lukta vondt. Vi fikk vester og luer med en fin farge så ingen skulle skyte oss. Sto opp klokka kvart på seks og var der i 9 timer. tjohei. 

kyssesyken :P

12.10.2012 @ 05:02

Har jo sikkert nevnt 100 ganger at jeg er så sliten ogsånt og det er også derfor jeg skriver her så sjeldent. Så hvertfall dro til legen forige uke for å se om det faktisk var noe eller om det bare er jeg som er pingle. Hadde en liten mistanke om kyssesyken. Tok blodprøver og veide meg og blabla (gått opp 5 kg på noen uker. var sikkert den tunge mobilen i lomma :PPPP).  Hvertfall poenget var at legen syns det ikke var så rart jeg var sliten for kyssesyken testen viste positivt. Da er det jo sikkert superflott at jeg har trent så hardt og slikt med det. Samma det, må ta det rolig (får lov å jogge, hurra) og ikke spise så mye godteri i 3 uker for å se om det blir bedre. Eller holde et ballansert kosthold sto det. Glad jeg ikke fikk vite at det var kyssesyken før for da hadde jeg blitt deppa. Var ganske stor sansynlighet for at jeg hadde det siden madeleine har fått akkurat det samme! stakkars jente. ilu. men det er de seks første ukene som er værst og de er jeg over. Dør heller ikke av å være sliten, legge seg halv 9 nesten hver dag er gøy det. Legen og folk generelt tar kyssesyken mye mer rollig her. De bryr seg ikke så mye virker det som, så vet ikke hvor bra det er. overlever uansett.

nå skal jeg vise bilder av litt jeg har gjort. 


football kamp, fint skille etter joggeskoa (jogge støtt :P:P) , resturanter hele tiden, the 80's, bebiene mine 

 

 

denne er kjent, men husker ikke hva den heter nå.. 

 

 

 

bursdag, trening, stadion på skolen hvor vi trener, nabo hesten, ny klokka (ja, tonje det er ditt bilde, men siden jeg kjøpte lik gadd jeg ikke ta nytt bilde når jeg hadde ditt. takk. slutt å klikk.)

 

 

 

sånn stor park i Dallas. den var stor. gud. var alt der. lite folk var det å. uvarmt med hettegenser. 

 

 

 

skøytebane og karuseller på kjøpesenteret, softball game, park, blid når jeg ikke får være med å trene. 


 

 

pinata

02.10.2012 @ 03:44

Starter med å fortelle om løpet. Var jo litt skeptisk siden jeg nesten ikke klarte å gå pga. Tidenes styrke trening på låra. værste jeg har vært med på. Aldri prøv det. Også regna det, ikke bare litt, men masse. Familien min gadd ikke se på meg fordi det regna, de ville sitte i bilen. Men hvertfall løp med vann opp til den kulen på beine??? åklekulen? noen ganger. var tungt de første 5 km også lett etter det. Når jeg kom i mål orka de ikke vente lenger så jeg vet ikke hvilke plass det ble. Tror egentlig det ble 1. Dumt ingen tok bilde av hvor mye det egentlig regna. Etter det dro vi og spiste også sovna jeg klokka 9. 

 På søndag var jeg på bursdag. Det var merkelig. lillesøsteren på 9 år feiret bursdag samme dag, så det var barne kaos (er det der i et ord, Tonje?). Høydepunktet var pinata. For de ungene som trodde de kunne få noe med meg tilstede, tok feil. Fikk alle de kuleste tingene, det enstete jeg ikke fikk var såpebobbler.... Heia Andrea

 
Meg med de nye tinga mine. Fikk foresten bytta de blå brillene mine mot noen rosa så de passet med stripen i håret, flaks. 

 

jeg lever

29.09.2012 @ 20:36

Har ikke skrevet på 100 år, så vet at alle 1000 leserene mine savner meg. Så kan fortelle litt av det jeg har gjort og noe av de syke tingene som skjer her. hvertfall fordige helg var jeg på museum, ikke bare ett med tre museumer. Det var kjedelig. har også vært på open house på skolen der man tok med foreldrene sine for å hilse på lærerene, så fikk man ekstra credit for å komme. også glemte jeg å fortelle at læreren hadde glemt å føre alle karakterene mine så stryk brevet var feil, fjo. har også vært med noen jenter fra fotballen og vært ute og spsit med de. Var også å så på koret til Kathy synge og på fredag var jeg på FFA party.... Et bilde som beskriver det:

 Nå til de syke tingene. okei, den første er ikke så syk men hvertfall et hus borti her sto i brann her om dagen. Hele greia brant slik at det ble ingen ting igjen og det kom masse brannbiler og slikt også stinka det. Har ikke sett et hus brenne før så jeg syns det var litt sykt da. Også den andre tingen som skjedde her. En hund spiste en baby. fikk sjokkskader i hodet mitt, og babyen døde selvfølgelig. Hunden hadde blitt annmeldt to ganger før fordi den har angrepet noen folk når den har gått tur med eieren også gjorde ikke politiet noe med det. stakkars foreldre. 

 

 


Over til noe mer hyggelig. På torsdag fikk jeg pakke i posten. Fikk den på morgenen, men greide å vente til kvelden med å ta den opp. Trengte noe å se frem til på skolen. Var juleaften på rommet mitt når jeg kom hjem. Var jo så mye i den lille esken. Ble super glad. Tusen takk verdens beste famile. Fikk verdens fineste kjede som jeg har ønsket meg lenge! og mat og krem og kalender, wii. Her er bilde av den snille familien min. Ikke klag på bilde, jeg bestemmer. 

 

Nå skal jeg dra å kjøpe bursdagsgave til i morgen også skal jeg løpe løp. Skal løpe 10 km denne gangen. Det blir slitsomt og gøy. Etter det skal jeg vaske klær og bake med Lorena. Hun har kjøpt film eller noe som vi skal se på, blir hyggelig. 

hundevalp

20.09.2012 @ 03:17

Er ganske sliten for tiden, så hver dag jeg kommer hjem sover jeg og gjør lekser. Fotball treningene er ikke mye fotball, vi løper intervaller og tester hver dag. Det er ingen rolige treninger, slitsomt. I oktober skal de starte å kutte ned på spillerene, 70 skal bli til to lag på mellom 16-20 personer. Det skal være et første lag og et andre lag. Det er altså en del som ikke får være med lenger, blir spennede. Fikk også brev om at jeg lå ann til å stryke i matte og historie. Nesten alle fikk brev om det. Kan ikke skjønne at jeg er ligger ann til å stryke, så skal snakke med læreren i morgen. Tror det er noe feil. Men har god tid til å gjøre det bedre uansett. Engelsk læreren min kom forresten bort å sa jeg hadde den beste karakteren av alle klassene hennes, made my day. 

På fredag var det trafikkulykke her hvor ei på skolen døde og ei var skadet. Greier ikke lære meg navna til noen, så fant ikke ut før mandag at det var to av jentene jeg har pleid sittet med i kantina. Utrolig trist. Ble litt sjokkert over hvordan folk reagerer her. De har hent opp store plakater hvor det står "r.i.p" og "du kommer til å bli savnet" osv. over hele skolen. Flere gikk med tshorter med bilde av hun som døde og flere sammlet inn penger. Ble enda mer sjokka når begravelsen ble holdt på skolen. Trodde det var minnesmarkering, men nei, kista og alt var der. 

 

 

 

I går hadde jeg en fin dag. Jeg hadde to luncher, og a og b var sammen. Det gjorde så jeg slapp en prøve og jeg kunne sitte med de fra b lunchen som jeg liker mye bedre. Hater a lunch. Fikk også sitte i kantina i pgp. Var stas å få en time fri, siden vi aldri får det. Var nok første og siste gang. Var heller ikke emojenta95 i går, DET var jeg på mandag. Siden jeg er en slik possitiv skapning har eg skrevet en liste med ting å glede seg til. Der har jeg foreksempel skrevet at familien min skal få hundevalp til sommeren, MAMMA!!!!!!!!!! og pappa! Men kvinner har alltid mer stemmerett. Vet dere vil! wii, takk dere er så snille. Og en liten trussel: ank, jeg legger ut bilde av deg fra syden om du ikke sier ja. 

 

17.09.2012

17.09.2012 @ 03:29

Løp det løpet i går, ble så sliten. Formen er ikke så mye å skryte av akkurat, så må starte å trene. Ble litt sint siden jeg syns jeg var dårlig, men så ble jeg litt blid igjen når jeg fant ut at jeg vant klassen min. Det var jenter 15 - 19 år, jeg trodde det var alle mot alle. Hurra! De andre i familien gikk den korte runden på litt over 1 km, late mennesker. Han på bildet som løper nesten naken vant løpet. Trodde han var deilig. Holdt følge med han nakne 1 km, så var energien min brukt opp. Etter løpet dro vi ut og spiste med mange mennesker. 

 

pen.

I LOVE YOU

15.09.2012 @ 04:35

Siden Mina truer med at vi ikke skal være venner lenger om jeg ikke skriver om hun, så tørr jeg ikke annet. So here we go! tenk at jeg googla det der for å være sikker på at det var riktig, pinlig. Men uansett, det er vel riktig? Hadde tenkt til å skrive 10 ting som er bra med å være borte fra hun, men kom bare på to. Hvertfall det er at når jeg snakker med hun kan jeg skru ned lyden som jeg vil. Ettersom det er tidenes høymeldte person det er snakk om her. Oså slipper jeg å se på fotball og høre om fotball, noe så godt. Siden jeg er såå søt kan jeg skrive noen ting jeg savner med frøkna. 

 

- At hun lager mat til meg uten at jeg trenger å gjøre noe. Og alltid har godteri i huset som jeg kan stjele, nam. 
-  Sykle rundt over alt og hele tiden, helst to på en sykkel. Ikke noe scooter her nei. Blir bra med russesykkel. 
- Å dra på turer også å fiske, hihi. 
-  Se på sport, vi ser på ælt!
- Bade, gå tur, høre på annlegget ditt hehe og litt trene.
- At hun alltig gjør engelsk leksene mine (neida mamma), hadde trengt det her. Alt er på engelsk :O:O
-Dra på eventyr.
- at du alltid sier ifra når hun syns jeg er stygg eller at jeg har stygge klær, eller er stygg på håret.
- Hver gang hun kommer til meg blir hun 100 ganger mer glad for å se Tina enn meg, men jeg vet det ikke er sant. Så søtt. 
-  Og være med hverandre hver dag, hele livet.

 
Er så masse mer. Men bruker meste parten av tiden på å sykle egentlig. Det er gøøøy.  Finnes sånn tre bilder av oss ca, og det er disse tre. Om de er fine er en annen sak. Men hvis ikke dette er bra nok, så gidder jeg ikke være venn med deg uansett. Bare så du veit det. Forventer at du sender meg en den nye melkesjokoladen nå også. Takk.

 

 

 

lekser

14.09.2012 @ 01:52

Er stressa i hue, har så mange lekser og prøver som må arbeides med til i morgen. Må tegne tegning, gjøre engelsk setninger, lekser i medical, skrive flere av de kortene, lese 90 sider i boka på engelsk.. Skulle være kreativ på tegningen. Tema var en skillpadde, værden, det onde og det gode. Så gjorde om skallet til værden. Smart, hæææ! Okei alt er på engelsk. Må lese fem bøker på engelsk, herregud. Også har jeg prøve i historie, matte tror jeg og engelsk, og foredrag i to fag. Det ene om Albert Einstein og det andre om ammunisjon til en pistol elno. Hun jeg er på gruppe med på Albert gadd ikke møte opp når vi skulle jobbe sammen læreren ikke var der, to dager på rad. Takk. Var god på biologi prøva i dag da, tror jeg. Håper jeg.  Måtte droppe å dra på fotball kamp i dag, men skal en liten tur på butikken og kjøpe nudler wii! Gleder meg til helgen, skal sove hele tiden. Neida, familien syns det var gøy å melde meg på et løp. Så må vel løpe det. Har trent tre ganger på litt over to månder, så tipper jeg vinner! Er fem km, kommer til å svette og puste meg ihjel. Må gjøre mere lekser. Adjø

 

 

 

 

rote jenta

11.09.2012 @ 02:16

I helgen har jeg vært på indianer stevne eller noe sånt. Var danse konkuranse for indianere og masse boder. Var noe merkelige greier, men var helt sykt mange folk der. Tempraturene gikk også ned til 30 grader så nå er det passe. Ble litt kald da, så hadde på meg hettegenser. Har også vært i bursdag der de hadde ordnet til masse, så mye styr er det ikke norge. Var gøy. På søndag var jeg i kirken, en annen kirke denne ganger, fjo. Der var det ikke så kjedelig. Det var et band som spilte og alle sang, det var veldig fint å høre på. Felte nesten en tåre, neida. Også snakka han ikke så veldig kristent også var det ikke så kristent der egentlig. Etter det dro vi på mexikanske resturant, der jeg bestilte taco.

 

I dag har jeg vært på skolen, der var det lunch for alle de nye studentene så skolen spanderte. Skolen jeg går på er forresten kåret til en av de beste i landet. Etter skolen tok jeg på bikini og gjorde lekser i solen, to fluer i en smekk. Har endelig blitt kvitt utslettet så trenger litt farge, ser ut som en snømann. Skal skrive rundt 300 hjelpe kort i det ene faget, kjempegøy. Har også historie prøve i morgen. Har ikke hatt så mange prøver enda, siden lærerene har skjønt at jeg er tilbakestående så jeg slipper. Godt er det.  Her er det ingen som sier jeg skal rydde rommet mitt, så da gjør jeg det ikke heller. Er ingen som går på rommet mitt så har ikke noe å si. Ser ut som noen har bomba her nå, så skal ryddet det snart. Lover! Må bare ha lyst først. Familien og Scott som er sønnen til de jeg bor hos (han er voksen og bor ikke her) likte maten jeg lagde. Scott er foresten med i Prison break eller hva det heter, kjendis ass. Han har ikke noe stor rolle da. Nå lager Lorena kaker, hurra gleder meg. Vi snakker masse tysk sammen. hun ler av meg hele tiden, men jeg tror selvfølegelig jeg er god. Har lært mer tysk her enn engelsk. 

 
 

uka mi

08.09.2012 @ 17:10

I det siste har jeg gjort litt forskjellig. I går var jeg for første gang i livet mitt på en kina resturant, det var veldig godt! Jeg fikk en lykke kake. I dag skal jeg lage middag, så jeg skal lage tacograteng, håper de liker det. 

Byttet noen fag på skolen siden jeg ikke orka historie læreren min, hun kokntordama ble kjempe sur og sa man ikke kunne bytte av den grunn, men jeg fikk det som jeg ville. Så nå slipper jeg å sitte 3 timer med historie hver dag og matten ble endret så har ikke noe lekser der heller, kjett. Hun sa det var helt normalt å sitte tre timer, ja for all del men da er det alle fagene til sammen. Tok også Medical istede for health, det er forberedelse til medisinstudie. Vet ikke om jeg skal studere medisin da, men interesant uansett. Siden fagene ble endret ble lunsjen det å, takk. Gikk rundt som tidenes taper siden jeg ikke kjente noen der, ordna seg til slutt så nå kjenner jeg folk der også. Har noen som følger meg til nesten hver time, haha hva er det med gutter. Med de er hyggelige å snakker masse, så da lærer jeg litt engelsk der også. Hadde bilogi prøve i går, vi lærer om cm, m og km ogsånt. De her syns det er vannskelig siden de ikke bruker det, men var lett for meg. Greide å få en feil da, skulle ikke vært mulig. Har også lært at her i Texas er det lov å skyte og drepe en person om den kommer inn på tomta de og du føler den truer deg. Man blir ikke tatt for mord eller noe siden dette er fullt lovlig. Jeg fikk sjokkskader når jeg hørte det der. Har også lært at det er akkurat som på film med cheerleaderene og fotballspillerene, det er de som er de "kule" og de som er kjærster og alt det der. så søtt. 

  
labour day

04.09.2012 @ 04:37

I dag var det labour day, så da hadde vi fri fra skolen. Har vært ute og handlet litt, kjøpte ikke så mye da siden jeg prøver og spare. Måtte kjøpe såpe og kremer ogsånt, men de hadde ikke noen av merkene jeg skulle ha så måtte finne noe annet, buu. Senere har jeg øvd til historie prøve som jeg skal ha i morgen, tror ikke det kommer til å gå så veldig bra. Har også spist middag med noen folk, det var hyggelig! Jeg spiser sykt mye grønnsaker når vi spiser hjemme foresten, så nå blir jeg stor og sterk jente.

  

 

 Mor nå tok jeg bilde av tingene jeg kjøpte uten av å legge de på det kjedelige teppet mitt og det er et bilde av meg, akkurat som du ønsket deg. Wuhu. Men nå skjønner du kanskje hvorfor jeg ikke legger ut slike bilder. Jeg vaska foresten rommet mitt og jeg har på pysj, legg merke til det. Også en ting til, jeg ønsker meg mary kay ansiktskrem til jul. Glemte min hjemme. Takk.

 

tivoli

03.09.2012 @ 03:04Har vært på tivoli, litt som hamar mart'n bare i texas stil. Var masse folk, masse karuseller og masse boder. Det var litt for varmt å gå rundt så vi satt oss for å se på danse show. Det var folkedans eller noe sånt også vanlig dans etterpå, de var så flinke! Noen var jenter på 5 år, de levde seg så inn og tok sånne triks, ble så imponert. Ei dame stoppet meg og spurte hva som hadde skjedd med beina mine. Ble stoppet to ganger og spurt hvorfor jeg var så rød i ansiktet også. "Det ser ut som du har løpt rundt hele livet ditt eller er du bare sykt solbren, hva har skjedd?", jada har utslett. Pene Andrea. Men var hvertfall gøy å være der. wuhu

regler

01.09.2012 @ 04:04

Reglene på skolen er ganske strenge hvertfall med klær. Derfor har jeg sånn ca ikke noe jeg kan bruke. Folk havner i trøbbel for dette hver dag og havner på kontoret. Reglene for å komme forseint er også strenge. Mellom hver time har man 4 minutter, når de 4 minuttene har gått forventer læreren at du skal sitte stille på pulten din i neste time. Læreren stenger døra når klokka ringer. Dette betyr at du må ta beina fatt å løpe. Om du kommer forsent må man sitte med læreren å spise, uten og snakke selvfølgelig og etter tre ganger blir man utestengt fra skolen en dag. Det er ikke lov å gå på do i friminuttene siden da rekker man ikke neste time, heller ikke gå i skapet. Hvis man alikevel må på do må man spørre læreren, da skriver de opp når du går og når du kommer tilbake så du ikke bruker for lang tid eller går på do for ofte. Etter matfri som varer i 30 min kan man ikke gå til timen for tidlig eller ut av byggningen, det står politi og passer på. Man må ha id kort for å komme seg til de forskjellige byggningene på skolen. En dag kom jeg senere på skolen fordi jeg ikke skulle være med i første time, da måtte jeg sjekke inn akkurat som på et hotell og de måtte vite hvorfor jeg kom senere. Dette var noen av reglene, nå skal jeg skrive noen av dresscode reglene gidder ikke alle. Disse reglene gjelder også for fotball kamper også videre utenfor skolen, men da for jentene ha litt kortere shortser og guttene får bruke caps om den er riktig vei. På barne skolen er det enda strengere, de får bruke klær i bare grønn, blå og en til farge. De får ikke lov å bruke dongri, må ha to knapper på tshorta osv. 

 

 

- ikke vise bh stropp, ikke gjennomsiktig og singletten må være breiere enn tre fingre over skulderen. 

 

- shortsene kan max være 5 cm oppenfor kneet og man kan ikke bruke tights. Så de fleste går i bukse selv om det er 40 varmegrader. 

 

- ingen hode plagg, ingen spessielle frisyrer, ingen spessiel farge på håret ikke en gang en stripe og ingen spessiel sminke. Det er heller ikke lov med svart leppestift eller piercing

 

- man må bruke klær i riktig størelse og guttene får ikke lov å sagge.

 

Er masse mer. Når jeg kommer hjem fra skolen løper jeg å skifter til shorts og bikini. Varmt. 

 

 
 

 

timeplan

31.08.2012 @ 04:29

  

 

I dag har jeg ordnet timeplanen min litt på nytt, siden jeg ville endre noen av fagene. Slutten også på løpingen siden jeg ikke orker å stå opp så tidlig hver dag. Da får jeg en og en halv time mindre skole hver dag, det blir godt. I siste time var det fotball så jeg så på, det var 40 varmegrader så syns litt synd på de når de måtte ha hurtighet i den varmen. Det var veldig varmt å sitte å se på i bukse. Jeg har 8 timer hver dag og det er det samme alle dagene i uken. Det var veldig mange fag å velge mellom, mange som virka morsomme, men tok det meste for å få året godkjent. Her er timeplanen min: 

 

1. Algebra 2. Det er det samme som S matte. 

2. US history

3. Wildlife

4. PTP, det telles ikke som en time men det er det samme som klassens time. Vet ikke hva bokstavene står for. 

5. Biology

6.  English

7. Leadership. Det er det samme som markedsføring og ledelse. Eller det er det nærmeste jeg kommer. 

8. Health. Der lærer man om kroppen, hvordan den er bygd opp, om muskler og hvordan det er lurt å spise ogsånt. Var min første time der i dag så er ikke helt sikker på hva mer man lærer. 

9. Soccer

 

wildlife

30.08.2012 @ 03:48

 


På skolen har jeg et fag som heter wildlife, gudene vet hvorfor jeg tok det er ikke helt meg, men jeg tror det blir gøy. Man skal lære å skyte, jakte og fiske osv. Gikk inn i klassen og fant ut at det var meg og masse gutter, det gjør ingen ting. Tror de lurte på hva jeg gjorde der og jeg lurte på det samme selv. I dag fikk jeg beskjed om å kjøpe en ku, gjeit, gris eller fire kaniner. Jeg trodde han tulla, men det gjorde han ikke. Det er altså et prosjekt som man skal passe på det dyret også skal man trenedet og ta det med på utstilling ved juletider hvor man kan vinne masse penger. Jeg spurte om jeg bare kunne kjøpe en kanin, men det fikk jeg ikke lov til. Måtte være fire. Han sa jeg ikke trengte om jeg ikke fikk lov av hvertsfamillien så tror jeg ikke skal siden hundene kommer til å spise de opp. Når jeg satt på kontoret og snakket med læreren om dette så kom det en mus over gulvet, spurte om det var et kjeledyr, men det var det ikke. Reagerte med å stille meg oppå stolen så han holdt på å le seg ihjel, jaja. 

 

Fikk også beskjed om å melde meg på en helg tur med jakt, riding, fisking og masse anna greier. Dette var frivillig, men han ville jeg skulle være med. Tror læreren liker meg, hurra! For å være med må man skrive en side med essay om hvorfor jeg vil bli plukket ut så har gjort det nå. Hvorfor ikke prøve noe nytt. Man skal ta med seg en, så jeg skal ta med meg min hostonkel Michael. Sa jeg ikke ville skyte noen dyr, siden jeg ikke vil drepe de, så det skulle jeg slippe. Eller han sa egentlig at Michal kom til å få meg til å gjøre det uansett, men det gjør han ikke. Sa jeg kunne skyte fisk, men det skulle vi ikke. Må ta sånn skyteprøve greie først og få tilatelse av mor ank. Føler meg som Lars Monsen, men det blir sikker morsomt og veldig anderledes enn det jeg er vandt med. Høres ut som jeg bor på prærien, men Texas er mye mindere bondete enn jeg trodde det skulle være. 

 

Nok om det. I dag sto jeg opp tidlig og vasket klær før skolen, rakk også å prate med noen fra norge og dusje. Satt og spiste frokost gjorde jeg også, pleier å løpe rundt. Jeg syns det er litt gøy på skolen, varer sikkert ikke så lenge. Jeg jobber hardt i timene og gjør alle leksene når jeg kommer hjem. Må også ta med arbeidet fra timen hjem og gjøre det ferdig. Bruker minst dobbelt så lang tid som de andre. Vi får karakterer på alt vi gjør så er viktig å gjøre det nøye. Trodde aldri jeg skulle si dette, men: jeg skjønner ikke de som ikke gjør lekser her. Det tørr jeg ikke. Etter skolen dro vi på en italiensk resturant og spiste. Etter det har jeg gjort lekser og har masse igjen, så dette blir en sen kveld. 

 

skabbrev

29.08.2012 @ 06:09

  

 

Har vært på skolen i to dager, det går fint. Fått litt venner. Har også fått masse lekser. Etter skolen i dag dro vi til legen siden Lorena måtte få sin sjekk for å kunne drive med sport. Siden jeg så ut som en skabbrev tok legen en sjekk på meg også. Man ser ikke hvor ille det er på bildet. Har fått tilbake utslettet over hele kroppen. wuhu. Men hvertfall så sa han at jeg måtte få enda en antibiotika kur, så nå er det den tredje på rad. Jeg ville ikke ha noe mer antibiotika så jeg nekta. Hadde gledet meg til å slutte på den siden man blir sliten og trøtt og dritt. Å nekte funket dårlig siden da kunne jeg få hjertefeil som kom til å vare resten av livet. Så det var viktig å ta denne så fort som mulig, blabla. Fant også ut at jeg hadde (eller har fortsatt siden det er det utslettet kommer av) streptokokker og ikke halsbetennelse, er ikke så flink i engelsk, hehe. Samme for meg hva det er, vet ikke forskjellen uansett. Nå skal jeg sove, nei jeg skal klø hele natta også skal jeg på skolen. Skal ikke på trening siden da blir det bare værre. 


sommerferie

27.08.2012 @ 04:38

 

 
 


I dag var siste dag i sommerferien og den skulle brukes godt. Startet dagen med å stå opp tidlig for å frivillig dra i kirken. Der sang vi hundre sanger og måtte reise oss opp fra benken hele tiden. Det var rene gymtimen. Noen ungdommer fortalte noen historier og alle lo. På slutten kunne man få brød og noe å dyppe det i, men jeg så at alle vrengte fjesene sine når de spiste det så jeg sto over. Helt til slutt gikk vi rundt, tok hverandre i hånda og sa peace. var litt rart. Presten brukte foresten slippers?? Hallo, man bruker ikke slippers i kirka vettu.

 

Etter kirken dro vi til byens beste burgersjappe for å spise. Deretter var det avsted til dyreparken. På veien stoppet vi på dyrebutikken siden jeg måtte kjøpe gave til Tina. Håper hun blir glad. I dyreparken var vi med alle de andre utvekslingselevene i området. Vi startet med å spise pizza og ha et møte, for deretter å gå rundt og se på dyrene. Jeg likte best de forskjellige pusekattene, baby giraffen og elefanten. Det var morsomt å være med og bli litt kjent med de andre utvekslingelevene.

 

 Når vi var ferdig i dyreparken dro vi hjem for å hente badetøy og rett på dagens tredje middag. Ble bedt til en gutt fra kirken når vi var der tidligere på dagen. Der var det ganske mange, både hunder og mennesker. Alle lagde hver sin mini pizza og til desert var det kake, jordbær og melon. nam. 

 

I morgen er min første skoledag. Har noen å spise med og gå med, så det går nok fint. Før skolen skal jeg på trening, den starter klokka kvart på 7. 

 

marked

26.08.2012 @ 04:56

I dag har sto jeg opp tidlig for å dra på marked. Der solgte de grønnsaker og frukt. Trodde de solgte litt forskjellige ting, men nei. Deretter dro vi å spiste på café og titta litt i butikker. Etter det dro vi hjem også dro vi på kjøpesenteret. Nå skal jeg ikke handle mer før jul, er blakk. Har kjøpt gaver til familien som jeg skal sende i posten. Håper jeg blir yndlingsbarnet da. Lo godt av meg selv når jeg kjøpte den ene tingen til Emil. Man får det ikke mer morro enn man lager selv har jeg lært. Nå skal jeg se på frustrerte fruer og spise. Har kjøpt inn litt så jeg kan kose meg på kveldene siden jeg ikke har venner. Tenkte å skaffe meg venner på mandag. Må bare gå ut av huset først. 

  

fotball

25.08.2012 @ 16:14

 Det ene faget mitt på skolen er fotball, så da måtte jeg kjøpe fotball ting. Det kosta nesten ikke noe. Kristian sier jeg er for dårlig så jeg ikke kommer til å få spille noe. Takk, du sier alltid de fineste ord! Jeg tror jeg kommer til å være kjempe god og spille hele tiden. Skal spille fotball utenfor skolen også, men sesongen starter ikke før om lenge. Håper fotballtreningene ikke er så harde som løpetreningene. Har fortsatt bare vært på en trening... Ble skremt bort 

 

mer rom

24.08.2012 @ 18:56

 Glemte å vise hele rommet. Har walk in closet og bad også. Deler bad med Lorena, men det funker. Er dusj og do også, men det vil jeg ikke ta bilde av. I dag er jeg sint så jeg vil ikke gjøre noe. Skal på shopping og bort i kveld da, hurra. 

 

dogs

23.08.2012 @ 20:40

 

 

I dag er det rene dyrehagen her. Vi har to hunder som bor her, men i dag kom Scott som hadde med to av sine seks hunder. July er den hvite, hun er ganske stor og litt skummel. Den svarte og hvite heter Ellie og ser ut som en levende pølse, hun er så tykk. Hun har masse bamser som hun tror er valpene sine. De går hun tur med, leker med og mater. Hun syns selv at hun behandler de fint, men alle mangler noen kroppsdeler fordet. Derfor er kanini ganske redd når hun skal bo sammen med dette dyret så lenge. det skjønner jeg godt. 

Den svarte lille hunden heter Joe, han er en liten valp og veldig leken. Han har to søken, men de fikk ikke være med på besøk fordi de er gærne.

 

abercrombie & fitch

23.08.2012 @ 04:09

 Etter treningen i dag sov jeg i tre eller fire timer, var helt ferdig. Nå har jeg vært ute å spist med familien og ei jente fra college på en typpisk Texas resturant. Hun var veldig hyggelig og vi snakket masse. Før vi var der dro vi på et ganske stort kjøpesenter. Jeg gikk på en butikk som het Abercrombie & fitch, der var det så mye fint så gikk rundt der lenge. Ettehvert merket jeg at de som jobbet der stirret litt, men tenkte ikke mere over det. Så pluttselig kom hun ene jenta som jobbet der bort og sa de ville gjerne at jeg skulle starte å jobbe der, om jeg var interesert i det. Ble kjempe glad, men så kom jeg på at jeg kan jo ikke jobbe. Så da ble jeg ikke så glad. Hadde vært så bra og jobbe i en såå fin butikk. Syns det var litt rart de kom og spurte ei vilt fremmed jente om jobb, men hyggelig var det uansett. Tror ikke noe sånt kommer til å skje igjen akkurat. 

 

bursdag

22.08.2012 @ 17:17

 I går var det bursdag, det var veldig hyggelig. Vi grilla og spiste kake som vi lagde før på dagen. Før bursdagen var George og jeg på en butikk for folk som driver med løping. Jeg skulle kjøpe meg sko og prøvde mange par. Han som jobbet der sa de kosta 600 kroner, så jeg tenkte at det er billig! når jeg valgte de skoene jeg syns var finest sa han pluttselig at de kosta 250 kroner, DET er billig det. Så da kjøpte jeg litt som passet til også, som en premie for at jeg fant så billige sko. Hurra! Blå er skolefaregen til Joshua som jeg skal gå på så det passet fint!

I dag var jeg på min første cross country trening, var kjempe nervøs og skalv, men jeg overlevde. Det var så mange som var på treningen, trodde ikke det var så mange som orket å drive med løping. Jeg var faktisk en av de høyeste av jentene, tror det er første og siste gang det skjer. Trodde de som drev med løping var kjempe høye, men neida. Hun ene jenta på treningen er det sykeste jeg har sett, hun løp så fort. Når vi løp drag løp hun fire runder mer enn guttene. Herregud. Målet med sesongen er å slå hun. Neida. Joda. Treningen var hvertfall sykt slitsom og i morgen skal vi løpe i fjellene så det blir sikkert slitsomt det å. Treningene starter foresten 7 om morgenen, det er sykt det. 

 

rommet mitt

21.08.2012 @ 17:59 

 

 
frozen yoghurt

21.08.2012 @ 05:19

 

 

Har vært å spist frozen yoghurt både i går og i dag, det er så godt! Finnes så mange smaker og så mye forskjellig pynt å ha oppå. 

Startet dagen i dag med frokost på Wendy's, det ligner litt på mcdonals egentlig. Ble god og mett i magen min. Senere dro vi på kjøpesenteret hvor jeg kjøpte meg sokker, igjen. De var fine, så jeg er fornøyd. Har ikke gjort stort resten av dagen. Til middag lagde vi baktpotet og til kveldsmat var det is, nam! Håper jeg blir smellfeit så jeg kan rulle hjem til norge når den tid kommer. I morgen har vfar bursdag så vi skal ordne litt til han, også kommer det gjester hit for å feire. Det blir hyggelig. 

 

huset

20.08.2012 @ 03:54

 

Dette store og fine huset er mitt hjem for de neste 10 månedene. Her bor jeg sammen med vmor, vfar, Lorena fra sveits og to hunder. De har også fire barn som igjen har barn, så her blir det nok liv fremover. 

 

lege besøk

19.08.2012 @ 02:59

I dag våknet jeg med utslett over hele kroppen, pluss at jeg så ut som en tomat i ansiktet. Var sprutrød. De røde prikkene klør hele tiden, så derfor måtte jeg til legen igjen. Var på sykehuset forrige uke pga halsbetennelse, ørebetennelse på begge ørene og høy feber. Legen trodde jeg var allergisk mot antibiotikaen jeg brukte mot ørene. Ørene var helt fine nå, men fikk ny antibiotika siden jeg fortsatt har halsbetennelse. Kan ikke skjønne jeg fortsatt har det når det ikke gjør noe vondt lenger. fikk også allergitabletter. Legebesøket og medesinen jeg fikk i dag kostet meg nesten 2000 kr så håper det blir lenge til neste gang

 

Har måtte vært hjemme i hele dag mens de andre har vært på middag med masse folk. Har for det meste sovet så har ikke vært så kjedelig. 

 


vannpark

18.08.2012 @ 16:07

Kom frem til Texas for to dager siden. Tok flyet fra New York til Dallas, og på flyplassen ble jeg møtt av fem glade mennesker. De hadde laget plakat og var minst like spente som det vi var. Vi dro fra flyplassen og rett til et pannekakehus hvor vi spiste. Der fikk vi spesialiteten deres gratis som en velkomstgave fra pannekakehuset. Deretter tok vi turen hjem til huset hvor vi pakket ut og jeg fikk rommet mitt. Jeg synes rommet er ganske fint, skal vise senere. På kvelden dro på vi en italiensk resturant med flere familiemedlemmer, det var hyggelig! 

 

I dag har vi vært på skolen for å få omvisning og velge fag. Skal fortelle mer om skolen og fagene senere. Siden det er så sinsykt varmt her dro vi til en vannpark for å bade resten av dagen. Det var kjempe gøy, men vi måtte dra hjem litt tidligere enn forventet fordi det ble overskyet og torden. Ble kjent med noen 12 år gamle jenter i vannparken, de var så gira for at jeg kom fra norge og snakket i et sett. De ville gjerne ta meg med på kjøpesenteret å vise hvilke butikker som var bra og ikke. De kjente også en gutt som er like gammel som meg som de syns jeg burde møte og bli kjent med, måtte skuffe dem å si at jeg desverre ikke var så interesert i det. På vegen hjem dro vi innom en iskrembutikk og kjøpte is, deretter gikk turen hjem for å sove. 

 

bildene er tatt etter uværet kom, det er derfor det ikke er noen folk. 

 

 

 
siste dag

16.08.2012 @ 02:24

 

 

Siste dag i New York og i morgen går ferden videre til Texas nærmere bestemt Dallas. Jeg gleder meg veldig til å komme frem og møte familien. Gleder meg også til å pakke ute og få mitt eget rom, det skal bli så godt! Vi er flere elever som skal ta samme fly, det inkluderer Lorena fra Sveits som skal bo sammen med meg. 

 

new york

15.08.2012 @ 04:52

Endelig frisk slik at jeg også får vært med på de forskjellige aktivitetene. I dag shoppet vi i New York og var på båt cruise rundt hele byen, hjem kjørte vi limousin. Vi spiste på Hard rock cafe og så mange kjente steder som foreksempel time square. På time squeare sang to andre norske jenter og jeg den norske nasjonalsangen forann de 50 andre STS studentene som straff for at vi kom forsent. Det var selvfølgelig ikkenoe problem siden jeg har arvet en såpass bra sangstemme, vi fikk stor applaus.

 

 

 <>,

<>

  • Follow on Bloglovin
  • Hei og velkommen til min blogg! Jeg er da er fjorten år gammel jente fra Notodden. Jeg blogger om min hverdag, og om min lidenskap for foto. Om du lurer på noe, kan du sende en mail til mariasanni@hotmail.no.
    <>


hits