<>Maria Sanni

13.04.2013

13.04.2013 @ 17:25

1 3 .  A p r i l Siden sist har jeg vært i galviston på ferie, det er en øy utenfor texas. Der var vi på NASA, badet i havet som var møkkkaldt, titta rundt og spiste på resturanter. Jeg fikk ha med meg noen så jeg tok med Melanie, wihu. Vi badet også i et sånt varmt boblebad på hotellet. Min vsøss var også med men hun liker å være med seg selv :-) Jeg hadde med kameraet, så har egentlig mange bilder men de funker ikke nå, siden det klikka. Har også vunnet serien i fotball og startet på friidrett, formen er helt latterlig dårlig så min 3000 m tid som pleide å være på 11 min er nå på 15. Det var flaut og jeg ble sint. Har også spilt minigolf, var god. Litt hvertfall. Gjort meget masse egentlig så bare legger med noen bilder. Alle og en hver har hatt bursdag så jeg lagde cupcakes til min vmor som ble 70. 


sååå søt unge, han sier navnet mitt så søtt. meget fornøyd med kakene mine er han også. 
Marie ble 18, så da var det bursdagsfeiring der også. Hun fikk gavekort på starbucks og bodylotion av meg, ville egentlig ha pakka selv.

Lorena hadde bursdag. Fikk forresten cowboyboots til bursdagen min. De koster 1000 kr, skal bruke de hver dag hjemme. Fikk cowboy shorts til en million også

Fikk brus til bursdag av Jerika siden vi aldri har det her. Ble sååå glad, men nå er det tomt. Hun hadde pakket det inn i Justin Bieber papir, haha ikke spør meg hva som er galt med henne, for jeg vet ikke. 

Én kommentar

Anne Marte

<>14.04.2013 kl.19:19

så flink som oppdaterer bloggen!!!! :* men du må fikse dysleksien din...

ilu

Skriv en ny kommentar

<>,

<>

  • Follow on Bloglovin
  • Hei og velkommen til min blogg! Jeg er da er fjorten år gammel jente fra Notodden. Jeg blogger om min hverdag, og om min lidenskap for foto. Om du lurer på noe, kan du sende en mail til mariasanni@hotmail.no.
    <>
    Dette er et gratisdesign fra Maria Sanni
hits