<>Maria Sanni

.

09.03.2013 @ 17:16

H a w a i i

 

Kom frem til Hawaii og møtte verdens beste Madeleine, det var såå godt å se henne og jeg felte en gledeståre. Vi kom frem til der vi skulle bo og fikk slike kjeder som jeg ikke husker hva heter. De er laget av ekte blomster. Så reiste vi rundt hele øya med bussen. Vi så mange fine strender, et sted de dyrker ananas, et annet rart sted hvor vi fikk smake kokkosnøttdrink (æsj), vi så en utdødd vulkan, en av de beste surfestedene i verden og vi kjøpte shaved is. Jeg mista min på bakken. Vi titta også litt i butikker. Det var ikke så fint vær på førsten, men det gikk fort over. Vi var meget bleke de første dagene, men det gikk over fort det også. 

  

Vi var mye med disse guttene. Vi måtte kjøpe lunch selv hver dag så spiste litt rundt på forskjellige steder. Hawaii har også Amerikas nest størte kjøpesenter så vi dro dit. Der spiste vi på Forest Gump resturant, det var gøy. Handlet nesten ingen ting og senteret var egentlig litt skuffende. Var for de med litt mer penger enn meg, hehe. Bilde med mange folk på er alle utvekslingsstudentene på gruppen vår. Den ene dagen gikk vi opp et fjell hvor vi kunne se utover Hawaii, det var fint. Kommer mere senere..

 

 

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<>,

<>

  • Follow on Bloglovin
  • Hei og velkommen til min blogg! Jeg er da er fjorten år gammel jente fra Notodden. Jeg blogger om min hverdag, og om min lidenskap for foto. Om du lurer på noe, kan du sende en mail til mariasanni@hotmail.no.
    <>
    Dette er et gratisdesign fra Maria Sanni
hits