<>Maria Sanni

.

11.02.2013 @ 04:10

Nytt år, nye muligheter

 

Long time, no see. Skal skrive litt for fansa. Vel har jo ikke skrevet noe på en stund så husker ikke alt jeg har gjort, ikke det at jeg har gjort så mye. Har hvertfall vært på hockey kamp, basketball college kamp og high school kamp, shoppa litt, vært på noen kinoer, vært på kjøpesenteret og trent. Ja, vi hadde trening hver dag i juleferien klokka 10 om morran. Har også starta med fotballkamper. har vunnet 6-0, 5-1 og 8-0, jeg scorte!!!! Vi har en regel at det ikke er lov å score mer enn seks mål, vi trenger jo ikke ydmyke det andre laget. så når vi har scort seks mål skal vi bare sende pasninger, latterlig.

 hadde også overnattings gjester og overnattet hos ei på laget med resten av laget. det er det sykeste huset jeg har sett, 8 bad, bar, stort baseng, "mediarom", stamp osv. Vi fikk pizza til middag, is til kveldsmat og donuts til frokost, jeg klaget ikke. tok noen bilder i huset, hehe. sikkert kjett å ha det rommet med eget bad... også har jeg vært på to julefester eller hva det heter med to forskjellige fotballlag. var også på six flags, men det er litt lenge siden egentlig. det var veldig gøy. 

 


Er en evighet siden jeg startet dette innlegget, så nå har jeg gjort enda mer. men bare legger ut noen bilder. Vaska og klippet denne sauen og gjorde den klar til utstilling, etter tre timer var jeg lei så noen andre tok over. Var på bowling og hadde overnatting av mange jenter. Vært på flere kamper og fotball laget mitt vant en turnering. 


maten jeg kjøper på skolen er sååå god, må alltid kjøpe dobbel. koster 15 kr så gjlr ikkeno. nam. også lagde jeg pepperkakehus, er litt lenge siden. Kjempe fint er det også, var ikke så gøy å lage det så lagde det litt og litt over en uke, hehe. Også har jeg fått så fine tegninger av verdens beste Frida, tusen takk <3 En dag hadde vi mørkehjemsel av alle ting i skogen, var sikker på at vi skulle bli spist av en slange, men overlevde det også. var også på en kino som var meget bra, lo masse. Også har jeg vært på stock show tre dager, er dyreshow og rodeo ogslikt. jobbet der en dag og bare var der de to andre. Var der med vilt liv klassen min og med vfolka. Passet på barn den ene dagen de var sååå søte. legger ut bilder av det senere. legger ut mer senere, må laste inn flere bilder på pcen. adjø. 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<>,

<>

  • Follow on Bloglovin
  • Hei og velkommen til min blogg! Jeg er da er fjorten år gammel jente fra Notodden. Jeg blogger om min hverdag, og om min lidenskap for foto. Om du lurer på noe, kan du sende en mail til mariasanni@hotmail.no.
    <>
    Dette er et gratisdesign fra Maria Sanni
hits