<>Maria Sanni

--

26.12.2012 @ 06:52

Merry christmas


 

Jeg hadde en overraskende fin juleaften. Mange utvekslingselever har sagt at det er den dagen de savner hjemme mest, men jeg savna det bare litt. Skulle selvfølgelig ønske at jeg kunne vært hjemme å feiret med familien, men det kan jeg gjøre resten av livet mitt. Det er bare ett år jeg får feiret her.

Jeg har alltid julestemning og dette året var intet unntak. Våken grytidlig og lagde meg Toro grønnsaksuppe, NAM. Vi gjorde ikke noe hele dagen, men på kvelden reiste vi i kirka og etter det åpnet vi pakker. Jeg fikk veldig mye fint og ble så glad for pakkene jeg fikk fra Norge. Jeg trodde jo vi skulle ha julemiddag på kvelden, men tok feil. Toro grønnsaksuppe ble årets julemiddag på meg, men jeg klager ikke for godt var det.

 I dag derimot dro vi bort å spiste middag til frokost og fikk enda flere pakker. Resten av dagen har jeg brukt på å slappe av og lage pepperkakehus. Ja det stemmer, jeg lager huset etter juleaften, jula varer helt til påske så det funker! God jul alle fine mennesker hjemme. 

3 kommentarer

fine bilder!:)

Caroline Martinsen ♥CWM♥

<>28.12.2012 kl.21:00

kjempefine bilder!

Julie Engebakken

<>29.12.2012 kl.08:14

Det så ut som dere koste dere. Kjempe fine bilder!

Du er virkelig utrolig pen:-)

Skriv en ny kommentar

<>,

<>

  • Follow on Bloglovin
  • Hei og velkommen til min blogg! Jeg er da er fjorten år gammel jente fra Notodden. Jeg blogger om min hverdag, og om min lidenskap for foto. Om du lurer på noe, kan du sende en mail til mariasanni@hotmail.no.
    <>




    Dette er et gratisdesign fra Maria Sanni
hits